Friday 3 November 2023

Västergötland 23-26 oktober

Här kommer en sen reseberättelse från förra veckans tur till Västergötland. 

Vi började med att åka mot Alingsås, naturligtvis med en del cachestopp på vägen. I Alingsås välkomnade cachekompisarna K och C oss med en utmärkt "ställplats" på deras tomt. Trångt att klämma in bilen, men sedan väntar trevligt umgänge och service :). 


Vi gick en sväng i Alingsås på eftermiddagen och loggade burkar vi passerade. Efter en trevlig kväll och morgon så gjorde vi sällskap till landsbygden några mil norr om Alingsås. Där cyklade vi två olika cacherundor. Det mesta var lätta och snabbloggade burkar men ibland krävdes samarbete för att komma åt loggboken. Strax innan det blev mörkt vinkade vi hejdå och åkte åt var sitt håll. 



Onsdag förmiddag gick vi en runda uppe på Halleberg, naturligtvis med många cacher utmed vägen. Det var fortfarande fint i skogen med höstfärger även om hösten börjar sjunga på sista versen. 


Den som ingen mikro har får tina bullar bäst han kan.

Efter lunch i bilen så rullade vi mot Skövde med några småstopp på vägen. I Skövde hälsade vi på hos sonen. Vi åt mat nere på stan och sedan hem till honom för att titta igenom några kartonger med barndomsminnen som vi hade med från vår källare. Han gallrade en del så det slutade med en kartong att ställa på vinden. Kul att ses, men lagom till läggdags så rullade vi vidare. 

Efter en natt strax utanför Skövde så körde vi vidare mot Mariestad. I Mariestad tog vi en paus på biblioteket. Vädret var lite trist ute så det blev bra med en stund vid datorn. Under eftermiddagen rullade vi vidare norr ut för att på kvällen träffa L och H. Perfekt att ha med sitt eget hem när man hälsar på vänner här och där i landet. 

1 comment:

  1. Alltid trevligt med Linköpingsbesök och den här gången hade vi till och med tur med vädret så att vi kunde vara ute och cache en del. Ser att ni hade en god tur även efter vi skildes åt. /K

    ReplyDelete

Vår(?)resa till Västergötland

Hela tisdagen snöade det. Det kom flera decimeter snö. Onsdag förmiddag var det kaos i trafiken. E4 Gränna-Jönköping var avstängd. Rv50 Mota...