Monday 4 September 2023

Sol, hav och hjortar

Idag har vi fortsatt väster ut, med stopp här och där. Längsta stoppet var på västra Fyn, precis innan den gamla Lilla bältbron.

Området bestod av hägn för hjortar (många hjortar), bokskog, strand och ett slott. Cachemässigt var det en gammal multi, gamla challenges, en labbserie och lite annat. Det blev en fin promenad i området. Om vi hade haft något med oss att plocka i kunde vi plockat litervis med vilda björnbär längs vägen. Nu fick vi nöja oss med att köpa en dansk deckare för en tia från ett bord någon ställt ut längs vägen.


Hjortar som försöker gömma sig i gräset. Går sådär. 



Vi ville undvika att hamna för mycket på motorväg så därför valde vi gamla bron. Den byggdes 1935 och man kan ju förstå att något större behövdes. Gamla bron har järnvägsspår och en (smal) är bilfil i varje riktning.


Den nya bron invigdes 1970 och går en liten bit bort. Den har förmodligen många fler filer.

Idag lyckades vi med att nattparkera ganska tidigt. Vi står vid en liten parkering bredvid en å. Det var skönt att sitta i solen en stund innan det var dags för kvällsmat. Lagom när vi ätit upp vår soppa så kom det en husbil till. Mycket mer får det inte plats!

No comments:

Post a Comment

Vår(?)resa till Västergötland

Hela tisdagen snöade det. Det kom flera decimeter snö. Onsdag förmiddag var det kaos i trafiken. E4 Gränna-Jönköping var avstängd. Rv50 Mota...