Monday 27 February 2023

Batteriladdning

Det blev en förmiddagspromenad i Alicante. I hamnen låg det en del riktigt stora fritidsbåtar. Vi är nöjda med husbilen så vi tittade inte så noga på båtarna.


Högt upp ligger det en borg. Där uppe var vi inte. Vi är ganska mätta på branta gator och trappor, så vi höll oss nere i city. 

Huset på bilden ovan hade varit med om en belägring och hade gott om märken från kanonkulor i väggen och till och med kula kvar fastkilad.

Igår kväll tyckte bodelsbatteriet i bilen att vi hade kört för lite de senaste dagarna så läslamporna slocknade utan att vi stängt av dem. För att ladda batteriet idag valde vi att åka en liten bit in i landet. Där fanns ett bra ställe för att ta hand om bilen. När bilen var städad, toan tömd och vatten påfyllt så tog vi en cykeltur. 

Det var lurigt väder idag. Solen sken och värmde men det blåste iskallt. Cykelturen blev lite kortare än beräknat för det var inte skönt. 

Efter denna utflykt rullade vi tillbaka ut till kusten, där det i alla fall var lite varmare. Nu har vi parkerat i Benidorm med batteriet i alla fall halvladdat inför vidare äventyr.


No comments:

Post a Comment

Vår(?)resa till Västergötland

Hela tisdagen snöade det. Det kom flera decimeter snö. Onsdag förmiddag var det kaos i trafiken. E4 Gränna-Jönköping var avstängd. Rv50 Mota...